Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Правий сектор йде в суд

2 квітня 2014 р., 16:04

«Правий сектор» Закарпаття має намір подати до суду на ТОВ «Інвестиційна компанія «Спорт-Тур», яка звинувачує бійців у причетності до зникнення картин та інших цінностей з території об’єкту «Ведмежа діброва».

Так «Правий сектор» реагуватиме на відкриту проти організації кримінальну справу. Про це сьогодні на прес-конференції розповів Олександр Сачко, керівник ПС на Закарпатті, – інформує власкор ІА ZIK.

Наразі, за його словами, «Правий сектор» збирає фото та відеодокази, де зафіксовані картини, а також нагадує, що коли 26 березня здійснювалась передача об’єкту нинішнім власникам, все було на місці.

«Є акт прийому-передачі об’єкту», – зазначив Олександр Сачко. – Щоправда, відеофіксації передачі кожної картини ПС не вів».

Своєї вини у зникненні цінностей «Правий сектор» не визнає і стверджує, що всі закиди – це провокації проти організації, які нині тривають по всій Україні.

Нагадаємо, 23 березня «Правий сектор» захопив «Ведмежу діброву» на якій перебував до 26 березня. Захоплення відбувалось незважаючи на те, що майно охороняв спецпідрозділ міліції «Титан» Державної служби охорони. Нападники, яких було понад 70, були озброєні..

Під час проведення інвентаризації майна бази відпочинку «Ведмежа діброва», що належить ТОВ «Інвестиційна компанія «Спорт-Тур», сума завданих збитків може становити близько 10 млн гривень.

Генеральний директор ТОВ «Інвестиційна компанія «Спорт-Тур» О. Яковлєв стверджує, що у «Ведмежій діброві» безслідно зникли 28 картин і 6 ікон, що мають історичну тиа художню цінність.

За даним фактом відкрито кримінальну справу за ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp