Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У прокуратуру із заявою про вимагання хабара очільником закарпатської міліції ніхто не звертався

2 квітня 2014 р., 16:22

В інтернет-ЗМІ Закарпаття з'явилася заява підполковника міліції Коноваленка до міністра МВС України Арсена Авакова.

Міліціонер заявив, що в.о. головного міліціонера Закарпаття Сергій Шаранич вимагав 3000 доларів хабара за підписання рапорту на відпустку, після чого міліціонер мав вийти на пенсію:

- К 12,05,2014 имею выслугу лет и закон позволяет выйти мне на пенсию.27,03,2014 я написал рапорт на отпуск за текущий год, по истечении которого я выхожу на пенсию. Через начальника службы получил отказ, а при личной встрече с и.о.нач. УВД Закарпатской обл. Шаранычем услышал: «3000 дол. и рапорт будет подписан», - йдеться в заяві до міністра.

В обласній прокуратурі "Часу Закарпаття" повідомили, що подібної заяви не отримували (хоча саме прокуратура уповноважена розслідувати зловживання правоохоронців).

У прес-службі обласної міліції поширену в Інтернеті заяву вважають провокацією, а її появу називають наслідком наведення ладу в рядах міліції. Утім наголошують: "За потреби буде проведено службове розслідування на будь-якому рівні. В міліції поступово, крок за кроком буде наведено лад і порядок, як того вимагає громада".


Час Закарпаття

комент 02.04.2014 17:20 IP: 137.4.207.82
Останнім часом у закарпатській міліції неподобства. Новими керівниками відділів та УМВС чомусь призначаються особи із зап"ятнаною біографією. До якого часу це буде продовжуватися? Невже такі особи і надалі продовжують купляти для себе високі посади за великі гроші? Куди дивиться влада та чому вона миттєво не реагує на такі кричущі факти?

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp