Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Василь Губаль: "Це була знакова сесія облради"

6 березня 2015 р., 15:00

Саме так підсумував сьогоднішню сесію очільник краю.

Про це посадовець написав на "Фейсбуці":

"Це була доволі знакова сесія обласної ради – прийнято багато рішень, які важливі для життєдіяльності області, передовсім фінансових. Йшлося і про стратегію розвитку краю до 2012-го року, про кілька серйозних програм. 

Головним вважаю ряд конкретних рішень щодо розподілу коштів. У першу чергу – вільних залишків, які розподілені між районами і містами області за формулою згідно з кількістю населення. Ми врахували побажання депутатів Верховної Ради, обласної, місцевих, пропозиції з міст і районів. Рішення приймалися зважено, тому й на сесії голосували консолідовано. Радий був чути від депутатів про те, що так прозоро кошти в краї ще не розподілялися. Особлива увага – і програмі енергозбереження, енергозаміщення. Торік вдалося зробити чимало, а цього року плани ще більші. За пропозиціями міст та районів розподілили більше 30 мільйонів гривень на найважливіші об’єкти, також на сесії "закрили" всі фінансові питання по вже виконаних роботах. 

До слова, депутат Максим Хохлов запропонував створити програму і для допомоги переведенню житла закарпатців на опалення, альтернативне газовому. Закарпаття дієво прагне до зменшення споживання газу.

 Загалом було багато визначальних для життя краю рішень, які стосуються бюджетних справ. багато уваги викликав звіт керівництва 128-ї бригади – ми всі переживаємо за наших військових. Були й господарчі та суто робочі рішення. Насамкінець депутат Грицик підняв питання про затвердження виконувачів обов'язків голів райдержадміністрацій – а саме про доцільність звернення до органів центральної влади з цього приводу, щоби нарешті керівники районів позбулися приставки "в.о".

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp