Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Єдиний Центр краю має нового очільника (ФОТО)

7 березня 2015 р., 16:00

Ним став Володимир Смоланка.

Таке рішення було ухвалено відкритим голосуванням на конференції Закарпатської обласної організації партії, яка пройшла у суботу, 7 березня в Ужгороді. Відомий нейрохірург змінив на цій посаді Івана Балогу, який за результатами останніх парламентських став народним депутатом.

 

Окрім обрання нового голови осередку, було сформовано новий склад Ради закарпатської парторганізації, а з неї обрано президію. До неї увійшли окрім Володимира Смоланки Ростислав Федів, Володимир Шкріба, Денис Соболь, Андрій Балога та Інгрід Туріс.

Також на конференції делегати проаналізували роботу парторганізації за попередні роки, обговорили складну ситуацію в країні, необхідність реформ, а також необхідність єдності в команді напередодні місцевих виборів.

Щодо розбудови осередку, то керівник секретаріату закарпатської парторганізації Єдиного Центру Володимир Шкріба повідомив про конференції місцевих осередків та зміну керівництва в них, що є

Мукачево.нет

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp