Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ректор УжНУ візьме участь у виборчих перегонах

22 вересня 2015 р., 21:11

Володимир Смоланка балотується від "Єдиного Центру"

Першим номером списку політичної партії "Єдиний Центр" до Ужгородської міськради йде ректор УжНУ Володимир Смоланка. Він також балотується за списком цієї політичної сили до Закарпатської облради.Про це під час прес-конференції в Ужгородському прес-клубі 22 вересня повідомила голова Ужгородської міської організації "Єдиного Центру" Ярослава Гасинець.

Також у списку в міськраду є лідер ромської громади Ужгорода Мирослав Горват.

Ще троє кандидатів у депутати Ужгородської міськради потрапили до партійного списку ЄЦ як результат публічної акції по пропоновуванню кандидатів від громади - вчителька молодших класів Тетяна Остапенко, медсестра Марія Паньків і архітектор Наталя Машкаринець.

Що стосується колишніх депутатів міськради, то, як повідомлялося, їх у списку лише двоє – лікарі Василь Кручаниця і Тетяна Козак, котрі цього разу балотуватимуться до обласної ради. Вони свого часу, на підтримку позиції парторганізації щодо очищення своїх рядів і неучасті в "дерибанах" міських майна та землі, принципово склали мандати депутатів міськради.

Також від ужгородського "Єдиного Центру" до облради балотуватиметься голова Закарпатської обласної організації Національної Спілки художників україни Борис Кузьма.

20% списку списку "ЄЦ" до міськради обласного центру Закарпаття становлять студенти, решта – це, переважно, вчителі, викладачі, лікарі. Серед кандидатів є як партійці "Єдиного Центру", так і безпартійні. Натомість, принципово нема екс-"регіоналів" і "грошових мішків".

Закарпаття онлайн

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp