Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Депутати не проголосували за відновлення армійського призову

16 квітня 2014 р., 15:42

Відповідне рішення підтримали лише 208 нардепів.

Народні депутати не підтримали проект постанови №4519 про додаткові заходи щодо зміцнення обороноздатності України у зв'язку з агресією Російської Федерації. За відповідне рішення проголосували 208 парламентаріїв при необхідному мінімумі в 226 голосів. 

«Мета проекту Постанови полягає в рекомендації Верховної Ради України виконуючому обов'язки Президента України відновити призов до лав Збройних Сил України, а Міністерству оборони України - розгорнути навчально-тренувальні табори для добровольців, яких слід залучати до служби у військовому резерві і загонах територіальної оборони», - йдеться в пояснювальній записці до проекту постанови. 

Крім того, проектом постанови рекомендується Міністерству освіти і науки України розширити вивчення курсу Захист Вітчизни в середніх загальноосвітніх школах і відновити діяльність військових кафедр при вищих навчальних закладах для посилення військової підготовки та патріотичного виховання. «Прийняття проекту Постанови сприятиме посиленню обороноздатності держави, розширенню системи військової підготовки, залученню добровольців до служби у військовому резерві, а також до участі в охороні громадського порядку», - сказано в проекті постанови.

Корреспонтент

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp