Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді знову «полюють» на велосипеди

24 серпня 2015 р., 16:55

Схоже, що ці крадіжки для когось стали своєрідним кримінальним бізнесом

Крадіжки двоколісного транспорту на Закарпатті вже, як кажуть, стали притчею во язицех. Бо ж, мабуть, немає такої частини доби, коли б знахабнілі крадії не цупили велики. З окремих будинків зловмисники спромоглися викрасти від трьох до шести велосипедів. Схоже, що ці крадіжки для когось стали своєрідним кримінальним бізнесом. – Мій велосипед викрали десь два місяці тому в мене удома. – ужгородка Агнеса. 

– Причому цікаво те, що невідомі зухвальці викрали його в обідню пору. І це, навіть незважаючи на те, що велик був примкнутий замком на площадці в під’їзді. У міліцію я звернулася пізніше, оскільки спочатку важко вірилося, що викрадений велосипед можуть знайти. Однак, пізніше все ж вирішила написати заяву до правоохоронців. Начальник Ужгородського міськвідділу міліції Роман Стефанишин розповів нашому виданню, що проблема викрадення велосипедів в Ужгороді існує. Однак, як і в цьому випадку, потерпілі пізно звертаються із заявами в міліцію, чим самим полегшують участь велозлодіїв, які за цей час можуть кудись продати крадений трофей.

 Тому, керівник радить при скоєнні крадіжки одразу звертатися із заявою в міліцію, що може допомогти оперативніше розкрити злочин. Читайте також: У Міжгір’ї зарізали 17-річного хлопця За цим фактом відкрито кримінальне провадження, наразі оперативники займаються пошуками любителя чужих велосипедів.

 Іван ЛАДЖУН, Карпатськи об`єктив

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp