Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Правоохоронці вичислили злочинний "дует"

11 вересня 2014 р., 13:26

Одного затримали, другому вдалось втекти.

На протязі останніх півроку на території Ужгородського району сформувалася злочинна група осіб, які систематично вчиняли крадіжки з приватних будинків громадян. Від рук цих зловмисників постраждали мешканці села Баранинці, Сторожниця, Минай, Оноківці та ще низка населених пунктів на Ужгородщині. 

Будинки крадії обирали тільки ті, які з вигляду були більш заможні. Всередину потрапляли шляхом взлому вхідних дверей та віджиму вікон. Крали все підряд, що можна було б продати. Врешті-решт зухвальці потрапили в поле зору працівників карного розшуку Ужгородського райвідділу міліції та обласного управління карного розшуку. Правоохоронцям вдалося отримати інформацію, що дані особи готуються до вчинення чергової крадіжки з одного з будинків в селі Оноківці. Там на них вже й чекали… Очікування не було марним – злодії прийшли «на діло». Та так просто вони міліціонерам не здалися: чинили опір та намагалися втекти. Однак із правоохоронцями їм конкурувати не вдалося... Один із підозрюваних був затриманий на території м.Ужгорода, а іншому все ж таки вдалося втекти.

Особи злодіїв уже встановлено – це мешканець Ужгорода та Перечинського району. Одного з них наразі доставлено в ізолятор тимчасового тримання, іншого розшукують. Триває досудове розслідування. 
Ганна Дан, Ужгородський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp