Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Тячеві покажуть "Тіні забутих предків"

7 вересня 2015 р., 19:07

На перегляд фільму запрошують усіх охочих

Український уряд затвердив план заходів з підготовки і святкування цього року 50-річчя прем’єри художнього фільму «Тіні забутих предків» і створив організаційний комітет. План заходів передбачає забезпечення здійснення реставрації звуку і зображення, а також тиражування відновленої версії фільму «Тіні забутих предків». Це завдання Держкіно і Мінкультури (серпень).

Нагадаємо, «Тіні забутих предків» – український художній фільм режисера Сергія Параджанова, знятий в 1964 році на Київській кіностудії художніх фільмів ім. О.Довженка, екранізація однойменної повісті Михайла Коцюбинського. Зйомки фільму проходили в околицях села Криворівня Верховинського району Івано-Франківської області, де і була написана повість.

Серед нагород – Кубок Міжнародного кінофестивалю в Римі (1965), золота медаль С. Параджанову на Міжнародному кінофестивалі в Салоніках (1966).

11 вересня у Тячеві відбудеться демонстрація фільму «Тіні забутих предків» у кінотеатрі ім. Т.Шевченка, - йдеться у повідомленні Тячівської РДА.

Запрошуємо всіх бажаючих до перегляду шедевру українського кіно.

Вхід вільний.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp