Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Представники ОБСЄ цікавились мобілізаційними справами на Закарпатті

2 жовтня 2015 р., 13:11

З представниками місії зустрівся прокурор області

Прокурор Закарпатської області Володимир Янко зустрівся з представниками Івано-Франківського відділення спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Драгославом Цвєтичем та Драганом Гаговичем. У ході зустрічі сторони обговорили питання мобілізації та ухилення від мобілізації на Закарпатті.Володимир Янко, розповідаючи про проблемні питання мобілізації роз’яснив, що основні проблеми виникають при врученні повісток та своєчасному оповіщенні громадян у законний спосіб.

Також прокурор області роз’яснив представникам місії ОБСЄ, що кримінальна відповідальність за ухилення від мобілізації настає після того, як людині у встановленому законом порядку вручать повістку, а вже в подальшому, вона умисно не з’являється для проходження медичної комісії чи не приходить у військомат для проходження служби.

Відтак, обговоривши ще декілька питань, представники спеціальної моніторингової місії ОБСЄ подякували прокуророві за змістовну бесіду та відкритість, а також домовились про подальшу співпрацю.

Відділ організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp