Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хеловін ужгородці проведуть з відомим вінницьким гуртом

17 жовтня 2015 р., 11:57

Вже 31 жовтня

На Хеловін до Ужгорода приїде відомий вінницький гурт "Space of Variations"Концерт розпочнеться 31 жовтня о 20:00 у місцевому клубі "Outsider".

З попередньою назвою "Пространство Вариантов", хлопці з Вінниці підкорили серця не лише свого рідного міста, а й усієї України. Після невеликої паузи гурт відновив свою діяльність, змінив назву і ринув до нових досягнень. І ось, 31 жовтня, на сам Хеловін, "Space of Variations" (progressive metalcore / post-hardcore) заїдуть до Ужгорода у рамках свого всеукраїнського туру. Власне у нашому місті і завершиться масштабний осінній тур гурту.

Останнє відео вінничан: https://youtu.be/Pvb11eEvvT8

"Space of Variations" підтримають дві локальні команди. Так, на радість меломанів цього вечора зіграють представникиужгородської "поштової" сцени "Incoma" (post-metal). До слова, хлопці в процесі запису нового альбому, тож їм буде чим порадувати слухача.

Окрім того саме 31 жовтня настане той самий день, або ж і та сама ніч, коли ми нарешті почуємо новий альбом відужгородських сучасників прог-металу "Omniverse".

На відвідувачів концерту також чекає веселе хеловінське афтерпаті від Dj Pashu та Dj Steiner.

Вхід - 50 грн


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp