Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В УжНУ - новий HonorisCausa

18 жовтня 2015 р., 09:55

Вітали почесного професора під час святкування ювілею

Під час першої Ради Міжнародного консорціуму університетів, яка відбулася в УжНУ 16 жовтня, вручили відзнаку почесного професора вишу - HonorisCausa.

Почесним професором вишу - HonorisCausa став професор Томас Ружічка. Вручав відзнаку ректор УжНУ Володимир Смоланка, пише Прозак.

Сьогодні УжНУ входить до Міжнародного консорціуму університетів разом із 14 освітніми навчальними закладами. Серед цілей такого об’єднання - налагодження і координація міжінституційної співпраці у сферах академічної мобільності, наукових досліджень, технологічних розробок та інновацій, підвищення конкурентоспроможності у національному та міжнародному масштабах. Консорціум відкритий для різних українських та закордонних вишів. На офіційному сайті можна зареєструвати свою проектну ідею щодо співпраці у рамках Консорціуму. (http://www.uzhnu.edu.ua/consortium/uk/)

Одним з основних пріоритетів Консорціуму є розробка спільних наукових та освітніх проектів в рамках різних програм фінансування.

Серед членів консорціуму, які представили себе на урочистому засіданні, були Пардубіцький університет (Чеська Республіка), Дармштатський університет прикладних наук (Німеччина), Луцький національний технічний університет, Поморська академія у Слупську (Польща), Global Education Consulting (США), Кошицький технічний університет (Словаччина), Західний університет імені Вfcskt Голдіша (Румунія), а також ініціатор консорціуму – Ужгородський національний університет.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp