Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кандидатка на посаду міського голови Ужгорода розказала, як змінити місто

23 жовтня 2015 р., 10:23

Вікторія Слюсаренко каже, що два роки бачить проблеми міста з середини

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція Вікторії Слюсаренко, кандидатки на посаду міського голови на виборах 25 жовтня.

Вікторія Слюсаренко розповіла: «Я фаховий економіст, аудитор експерт. Два роки бачу проблеми міської ради зсередини, працюючи в Громадській раді при Ужгородській міській раді. Пункти моєї програми – це комфортне проживання у місті Ужгороді; модернізована економіка, а не стихійні ринки; заможні, освічені і здорові ужгородці.

Ми чуємо часто, що Ужгород не має коштів. Я вивчала бюджет міста, знаю, як він наповнюється і куди витрачаються кошти. Без фінансування неможливо реалізувати жодної гарної і перспективної мети. Тому моя програма – це насамперед комплекс дій, який починається з того, щоб застосувати вже існуючі платформи «Відкрите місто» (завдяки якій держава швидко може почути проблеми громадян) і «Прозоро» (програма прозорих тендерних закупівель). Наразі витрачання коштів відбувається непрозоро. На сайті міськради сьогодні ви не можете побачити, на якій стадії відбувається виконання тієї чи іншої програми. Натомість я працюватиму за програмою «Відкриті фінанси», завдяки якій буде чітко зрозуміло усі пункти фінансування міських потреб».

В. Слюсаренко також розповіла, як планує втілити підпункти програми «Чисте місто», «Зелене місто», «Чисте повітря», «Якісна вода», «Інноваційне екологічне виробництво та ефективний бізнес», «Впорядкування ринків», «Активація зайнятості студентів у високотехнологічній сфері», «Адресна допомога соціально незахищеним верствам населення».

«Я свої шанси оцінюю добре. Питання – за громадою, кого вона вибере, - відповіла В. Слюсаренко на запитання журналістів. – Я думала, що балотуватиметься людина, яка справді вболіватиме за місто. Нараз бачимо лише людей, які вже були при посадах, мали можливість щось зробити для міста і не зробили. Тому мені нічого не залишилося як висунути власну кандидатуру. Більше того, інші кандидати не готові працювати з громадою. Називають громаду крикунами та іншими епітетами. А громада – це люди».

За словами В. Слюсаренко, люди здебільшого розчаровані і віддають на поруки свій вибір комусь іншому, не вірять, що мером може стати людина за їх вибором. «Радує, що після зустрічі з виборцями, ідея не йти на виборах у них зникає», - каже В. Слюсаренко.


Повідомили в Ужгородському прес клубі

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp