Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко закликав призначити нову дату виборів у Маріуполі

25 жовтня 2015 р., 13:53

Ситуація з виборами в Маріуполі є неприпустимою, заявив президент.Президент Петро Порошенко закликав Раду найближчим часом призначити нову дату виборів у Маріуполі до кінця поточного року.

"Я очікую політичну оцінку від політичних сил і звертаюся до Ради і до ЦВК негайно відреагувати на це. Верховній Раді на найближчому засіданні прийняти зміни до законодавства, які дозволять найближчим часом вибори в Маріуполі все-таки провести", - сказав він журналістам.

За його словами, ситуація, що склалася на місцевих виборах у Маріуполі, є неприпустимою, вона має бути розслідувана правоохоронцями.

"Я вважаю ситуацію в Маріуполі категорично неприйнятною. Я з самого початку підкреслював необхідність проведення виборів в Маріуполі, і той факт, що, за моєю інформацією, там готувалися ті чи інші фальсифікації, безумовно, ми це допустити не можемо", - сказав президент.

Порошенко також зазначив, що в цілому явка на місцевих виборах в Донецькій і Луганській областях на 12:00 вище 11%.

"Щойно я розмовляв з головою облдержадміністрації Павлом Жебрівським. Він мені доповів, що і в Донецькій, і в Луганській областях, згідно з доповіддю губернатора, жодних порушень немає, вибори організовані і проходять, явка досить висока і на 12.00 була більш як 11%", - сказав він.

Як повідомлялося, Маріупольський виборчком відмовився приймати виборчі бюлетені, надруковані в друкарні газети "Приазовский рабочий". Таке рішення було прийнято через знайдені розірвані бюлетені, а також помилки в них. Члени виборчкомузвернулися до ЦВК з проханням перенести дату виборів у Маріуполі.

Сьогодні вранці в Маріуполі відкрилися всі виборчі дільниці, проте немає бюлетенів. Як писали ЗМІ, бюлетені для голосування не забрали з друкарні.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp