Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У другому турі в Ужгороді можуть бути значні проблеми, – Комітет виборців України

27 жовтня 2015 р., 21:01

Однак, за заявою КВУ, вибори вцілому були демократичними

У Комітеті виборців України (КВУ) вважають, що "потенційно гарячими точками" у другому турі місцевих виборів стануть три обласні центри. Зокрема, спостерігачі відзначають Дніпропетровськ, Ужгород та Одесу."Якщо говорити про великі міста - три міста, де можуть бути значні проблеми. Саме тому наша організація звертається до ЦВК, до Верховної Ради, для того, щоб розробити механізм рішень для централізованого друку бюлетенів з системою захисту", - пояснив глава Комітету виборців України Олексій Кошель.

Втім, КВУ відзначив, що в цілому місцеві вибори мали демократичний характер, навіть попри ряд порушень.

"В цілому, у нас є всі підстави говорити, що, незважаючи на ряд технічних процедурних порушень, незважаючи на окремі одиничні суттєві порушення чинного законодавства, в цілому, місцеві вибори, якщо говорити про день голосування і ніч підрахунку голосів, у нас є підстави говорити про те , що вибори пройшли чесно і відповідають високим демократичним стандартам", - пояснив Кошель.

ТСН


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: [email protected]
Розробка сайту: Victor Papp