Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Історичний факультет УжНУ відкрив двері для всіх

31 жовтня 2015 р., 11:42

На День відкритих дверей завітали ужгородські школярі

Цими днями історичний факультет Ужгородського національного університету влаштував День відкритих дверей – перший у цьому навчальному році. На захід завітало близько 100 учнів 10–11 класів багатопрофільного ліцею «Інтелект», Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів та Ужгородської спеціалізованої ЗОШ №2.

Випускники мали можливість ознайомитися з історією одного з найдавніших факультетів УжНУ, переглянути презентацію, виставку останніх публікацій науковців, дізнатися про діяльність і досягнення викладачів та студентів, отримати детальну інформацію про напрям підготовки «Історія».

Декан історичного факультету доцент Володимир Фенич ознайомив школярів з правилами прийому на навчання і специфікою підготовки майбутніх істориків, особливостями проведення практик та організації дозвілля студентів.

Для випускників було організовано екскурсію в Археологічний музей імені Е.Балагурі. Всі охочі мали змогу поринути в атмосферу навчального процесу історичного факультету, поспілкуватися з тими, хто вже зробив свій вибір і навчається в університеті, оглянути аудиторії, познайомитися з викладачами.

Школярі захоплено оглянули музейну експозицію та висловили вдячність за цікаву зустріч у книзі відгуків.

За інф. деканату історичного факультету



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp