Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Старшокласники зіграли брейн-ринг в УжНУ

14 грудня 2015 р., 22:00

У рамках тижня права.

11 грудня в Ужгородському національному університеті у рамках Всеукраїнського тижня права, присвяченого Міжнародному дню прав людини, провели брейн-ринг серед старшокласників.

 

Організаторами заходу виступили Головне територіальне управління юстиції в Закарпатській області, Польський інститут у Києві та юридичний факультет УжНУ. Мету турніру визначили як розвиток правової культури учнівської молоді, підвищення рівня правових знань та умінь застосування їх на практиці, а також виховання в учнів поваги до права в Україні.

Оцінювало знання команд журі, до складу якого ввійшли представники Головного територіального управління юстиції в Закарпатті (серед них і ведучий заходу – головний спеціаліст Владислав Товтин): головний спеціаліст відділу реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та освіти Богдана Буц, голова Координаційної ради молодих юристів Назарій Головацький та члени цього підрозділу – головний спеціаліст юридичного відділу апарату Закарпатської обласної адміністрації Сергій Павлюк та доцент, в.о. заступника завкафедри міжнародного приватного права, правосуддя та адвокатури юридичного факультету УжНУ Марія Менджул, а також Тетяна Волошин, провідний фахівець-юрисконсультант обласного методичного центру при департаменті освіти і науки Закарпатської облдержадміністрації.

Усього в турнірі взяло участь 8 команд з різних загальноосвітніх навчальних закладів Ужгорода по 4 учасники в кожній. Перемогу ж між собою розділили такі команди:

І місце – Ужгородська загальноосвітня школа-інтернат;ІІ місце – ЗОШ І–ІІІ ст. № 5;ІІІ місце – ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 та ЗОШ І–ІІІ ст. № 8.Поки журі підписували грамоти переможцям, присутні мали змогу переглянути документальний фільм «Абетка», представлений в місті в рамках фестивалю кіно «DocuDays», а також обговорити порушені в ньому права людини. Відтак учасників нагородили грамотами й подарунками від організаторів брейн-рингу. Захід завершився спільною фотосесією.

Антоніна Чундак для Медіацентру УжНУ


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp