Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Якщо вибори зірвуться – Україні загрожує громадянська війна

6 травня 2014 р., 11:16

так вважає Президент Франції

Франсуа Олланд вважає, що владі потрібно зробити все, щоб уникнути конфліктів.Україні вкрай важливо провести 25 травня президентські вибори, тому що в іншому випадку її можуть охопити хаос і громадянська війна, заявив у вівторок, 6 травня, президент Франції Франсуа Олланд.

"Якщо 25 травня не буде виборів, то Україні будуть загрожувати хаос і громадянська війна", - сказав він в ефірі телеканалу БФМ-ТВ, передає інформагентство Інтерфакс-Україна.

"Потрібно зробити все, щоб уникнути громадянської війни, оскільки коли такий конфлікт починається, ніколи не знаєш, коли він завершиться", - додав Олланд.

Він повідомив, що проінформував російське керівництво, наскільки велике значення надає Франція виборам в Україні. Олланд уточнив, що контактував з Москвою з цього питання не напряму, а через посередників.

Президент Франції запевнив, що з української проблеми займає ту ж позицію, що і ФРН.

Раніше повідомлялося, що Канцлер Федеративної Республіки Німеччина Ангела Меркельзакликала президента РФ Володимира Путіна докласти більше зусиль для врегулювання української кризи.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp