Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Грузія дозволила своїм громадянам воювати за Україну

30 січня 2015 р., 17:31

Грузини були першими, які повною мірою відчули на собі любов братньої Росії

Грузія вчинила унікальний поступок стосовно конфлікту в Україні. Вчора, міністра внутрішніх справ Грузії Леван Изора заявив, що громадяни Грузії, які беруть участь у бойових діях на Україні, на стороні офіційних київських властей, можуть не переживати про покарання за участь у збройних формуваннях за кордоном. Їх така доля не спіткає.

«Ці поправки ні в якому разі не стосуються тих громадян Грузії, які беруть участь у бойових діях на Україні в рамках юрисдикції законної української влади», – пояснив Изора, зазначивши, що покарання торкнеться тільки тих громадян, які беруть участь у незаконних збройних формуваннях. 

В даний час відомо, що в якості добровольців на стороні влади України воюють близько 100 громадян Грузії. За останніми даними, в ході бойових дій на сході України загинули двоє – 37-річний Тамаз Сухіашвілі і 32-річний Олександр Гріголашвілі, які раніше числилися в Збройних силах Грузії.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp