Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Шукачів щастя" зупинили прикордонники (ФОТО)

6 лютого 2016 р., 12:23

Нелегали хотіли оминути пункт пропуску.

вранці прикордонники Мукачівського загону неподалік пункту пропуску «Вилок», що на кордоні з Угорщиною затримали групу незаконних мігрантів. Всього охоронці кордону на підступах до Європи спинили 8 вихідців з південної Азії.

Спочатку про мандрівників прикордонників «сповістив» сигналізаційний пристрій, який використовується для прикриття підступів до кордону. На місце відразу були направлені додаткові прикордонні наряди та групи реагування. Вже за декілька хвилин правоохоронці за 30 метрів від державного кордону виявили перших трьох чоловіків неслов`янської зовнішності. У ході подальших пошукових заходів поряд з кордоном прикордонники затримали спочатку чотирьох чоловіків, а невдовзі ще одного порушника.

З'ясувалося, що усі вони пересувалися однією групою, а вже на підступах до кордону вирішили розбитися на групи, аби підвищити шанси при незаконному перетині кордону. При собі вони не мали жодних документів, лише повідомили, що семеро з них є громадянами Індії та один громадянином Пакистану. Також порушники розповіли, що метою їх подорожі було покращення свого життя в одній з країн Євросоюзу.

Про виявлення незаконних мігрантів українські прикордонники поінформували колег з Угорщини, які перевіривши суміжну ділянку кордону ознак його порушення не виявили.


Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp