Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Богдан Андріїв взяв участь у засіданні Ради регіонального розвитку

11 лютого 2016 р., 19:26

Дізнався про першочергові кроки керівництва країни

Сьогодні, 11 лютого, у Києві під головуванням Президента України Петра Порошенка, за участю прем'єр-міністра Арсенія Яценюка та Голови Верховної Ради Володимира Гройсмана відбулося засідання Ради регіонального розвитку.

У заході брав участь і міський голова Ужгорода Богдан Андріїв. Розглядалися питання детінізації економічних процесів, діяльності ЦНАПів та стандартів надання послуг, про сприяння комплектуванню Збройних Сил України на контрактній основі тощо, - повідомляє Ужгородська міськрада.

Під час засідання Президент повідомив, що напередодні мав телефонну розмову з Директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард, під час якої було обговорено подальші кроки співробітництва, – інформує прес-служба глави держави. Серед кроків, які необхідно здійснити Україні найближчим часом, ухвалення низки законопроектів із так званого безвізового пакету та виконання положень Меморандуму співпраці з МВФ.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp