Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Студентів вчили бути консулами (ФОТО)

1 травня 2016 р., 15:06

Кілька днів тому.

29 квітня 2016 року за ініціативою Закарпатського осередку спілки дипломатів України, було проведено практичне заняття «Діяльність сучасної європейської консульської установи» для студентів денного відділення факультету міжнародних відносин УжНУ на базі Генерального консульства Угорщини в Ужгороді.

 

Акція відбулася в рамках партнерських відносин поміж провідним вищим навчальним закладом краю та осередку Спілки, саме для тих студентів, які навчаються за курсом «Дипломатична і консульська служба України».

Провели презентацію установи: історія, місія, діяльність, пріоритети, майбутнє. Надали відповіді на практичні запитання, провели ознайомлення з веденням прийому громадян, роботою візової секції, наданням консульських консультацій.

Під час доповідей ішлося про виключно дружні стосунки поміж Угорщиною і Україною, підтримку зовнішньополітичного курсу нашої держави, важливість підготовки високопрофесійних фахівців ув сфері міжнародного співробітництва.

Подібна практика започаткована у 2012 році і є регулярним навчально-практичним інструментом у програмі здобуття фаху міжнародника студентами Ужгородського національного університету.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp