Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Для директорів шкіл вчителями стали рятувальники

15 травня 2016 р., 13:22

Напередодні шкільного свята.

Незабаром пролунає останній дзвоник і для усіх дітлахів настане найулюбленіша пора - літні канікули. Однак, якщо у малечі цей час викликає радість та приємні передчуття, то в працівників служби порятунку занепокоєння, адже більшість свого часу підростаюче покоління проводитиме без нагляду дорослих. Тож, аби запобігти нещасним випадкам серед дітей, працівники ДСНС продовжують проводити просвітницькі заходи в рамках Тижнів знань з основ безпеки життєдіяльності.

Так, 12 травня працівниками Воловецького районного відділу У ДСНС спільно з методистом відділу освіти Воловецької РДА Сергієм Селехманом було проведено нараду-інструктаж з питань пожежної безпеки з директорами навчальних закладів району. Адже саме на керівників загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів покладена дуже кропітка робота щодо виховання відповідальності за збереження свого життя та життя оточуючих у наших дітей.

В ході бесіди працівники ДСНС нагадали про обов’язки осіб, відповідальних за пожежну безпеку в навчальних закладах, розповіли про те, як правильно діяти у разі виникнення надзвичайної ситуації, зокрема, як найшвидше провести евакуацію дітей. Також директорам було наголошено на необхідності поновлення куточків з безпеки життєдіяльності шляхом розміщення на них листівок з інформацією про те, як потрібно діяти під час різного роду НС.

У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp