Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Організатор переправлення нелегалів за кордон сяде за ґрати на 4 роки

24 червня 2016 р., 11:20

Все викрилося

Тепер треба відповідати.

Ужгородський міськрайонний суд за матеріалами Служби безпеки України визнав винним громадянина Афганістану, який організував канал переправлення мігрантів до країн Європейського Союзу.

Співробітники спецслужби встановили, що у 2013-2014 роках зловмисник переправив до Європи двадцять два нелегали, переважно своїх співвітчизників. За "доставку" до Європи тринадцяти мігрантів він отримав 45 тисяч доларів США, а за дев’ятьох - ще двадцять дві тисячі. Останніх, разом з двома супроводжуючими, правоохоронці затримали на Закарпатті поблизу державного кордону на початку 2014 року.

Після викриття спільників організатор намагався переховуватися у Києві. Співробітники СБ України оперативно встановили місцеперебування зловмисника та затримали його.


Організатору оголосили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України.

Суд, розглянувши матеріали СБУ, визнав громадянина Афганістану винним та засудив до чотирьох років позбавлення волі з конфіскацією майна. Вирок набув законної сили.


Справу стосовно двох спільників організатора, жителів Чернівців та Закарпаття, наразі розглядає суд.








Прес-центр СБ України

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp