Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліція - про нелегалів (ФОТО)

16 липня 2016 р., 13:03

Які через Закарпаття до мети не дійшли.

Не пропустили порушників.

Слідчо-оперативна група Мукачівського відділу поліції спільно з Управлінням прикордонного загону попередили переправлення шести нелегалів через українсько-угорський кордон. Громадянин Канади та житель Японії, які мали право на перебування на території України, спробували переправити 4 тібетців та 2 китайців з Росії через Україну та Угорщину до Франції. Правоохоронці з’ясували, що близько 8-10 днів тому група нелегалів прибула з російського міста Бєлгорода до Харкова, потім іноземці приїхали до Мукачева. До слова, всі добиралися окремо, щоб не привертати зайвої уваги. В Мукачеві іноземні громадяни поселилися в зйомній квартирі на вулиці Латоричній. Оголошення про оренду вони знайшли на одному з місцевих сайтів. За проживання 8 людей в квартирі орендодавцю платили 400 гривень за добу. 

Доки нелегали перебували в Мукачеві, громадяни Японії та Канади їздили по прикордонних закарпатських селах з надією знайти когось, хто міг допомогти в незаконному переправленні 6 осіб через кордон. Саме закарпатці, до яких звернулися з такою пропозицією, повідомили правоохоронцям про нелегалів. Всі учасники незаконної операції були затримані та допитані. Проти громадян Японії та Канади порушено кримінальне провадження за ч.2 ст. 332 Кримінального Кодексу України, тобто незаконне переправлення осіб через державний кордон України. На нелегалів складено адмінпротокол, про це повідомлено міграційну службу. Іноземці, які незаконно перебували на території України, покинуть територію нашої держави. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp