Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпаття з робочим візитом прибув Міністр екології та природних ресурсів України

22 серпня 2016 р., 11:25

Збирає на нараду всіх керівників природних парків регіону

Обговорять актуальні питання.

22 серпня 2016 року Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак побуває з робочим візитом в Закарпатській області.

Під час поїздки, на базі Карпатського біосферного заповідника, під головуванням Міністра відбудеться нарада з керівниками національних природних парків щодо розширення територій природно-заповідного фонду України.

Планується обговорити стан розширення територій об’єктів ПЗФ в Національному природному парку «Синевир», «Зачарований край», Ужанському НПП та Карпатському біосферному заповіднику.
Нагадаємо, що відповідно до Державної стратегії регіонального розвитку на період до 2020 року і Програми Президента, вже у 2017 році площа ПЗФ повинна становити 11 % від площі держави, а у 2021 – 15 % відповідно.

Початок: 22 серпня 2016 року о 12.00 ( м. Рахів Закарпатська область, вулиця Красне Плесо, 77, приміщення адміністрації Карпатського біосферного заповідника).

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp