Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатка представить Україну на Чемпіонаті Європи з кікбоксингу (ВІДЕО)

4 вересня 2016 р., 13:24

Боротиметься за першість сповна

Аби її здобути.

Новий тренувальний сезон розпочинає і Федерація кікбоксингу Закарпаття. Після кількох літніх зборів на території краю та за кордоном (Словаччина), відновлюються і регулярні тренування.

На початку вересня закарпатські кікбоксери вирушають на Чемпіонат України, який стане відбірковим до збірної держави на наступний сезон та Єврокубки.

Поліна МУХЛИНІНА, спортсменка

Збори із клубом були у Воєводині. Зі збірною відбувалися збори у місті Городок на Хмельниччині. Зі збірною нас було людей 70, збори були два тижні, ми мали по три тренування на день.

Єдиною представницею області у дорослій збірній України з кікбоксингу є Поліна Мухлиніна. Дівчина стаціонарно навчається у Пряшеві, але регулярно захищає честь Закарпаття на Всеукраїнських та міжнародних стартах. Поліна є діючою чемпіонкою України та першим номером у своїй ваговій категорії у національній збірній.

Поліна МУХЛИНІНА, спортсменка

Раніше виступала у двох видах – лайт-контакт і пойт-файтинг, зараз більше акцент на лайт-контакт, у ваговій категорії до 55 кілограмів. Був Кубок України в Івано-Франківську – це був відбір у збірну України. У кожному виді було по 5 суперниць. В обох видах я виграла перше місце, а потім весною був Чемпіонат України, серед дорослих і студентів, там також у двох видах виграла перше місце.

8-11 вересня дівчата виступатимуть на Чемпіонаті України у Черкасах, а уже у жовтні Поліна Мухлиніна захищатиме жовто-блакитні кольори збірної на Європейському чемпіонаті, який триватиме у Словенії.

Поліна МУХЛИНІНА, спортсменка

Буде Чемпіонат України, на якому обов’язково треба бути, буде відбуватися підготовка до Чемпіонату Європи, який відбудеться у Словенії. Буде другий етап зборів у Городку, а після нього вирушаємо на Європу.

Разом із Чемпіонкою України федерація кікбоксингу Закарпаття також запрошує охочих долучатися до тренувань. Приймають дітей від 6 років. Додаткову інформацію можна отримати у спорткомлексі «Іппон» в Ужгороді.

Ужінформ 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp