Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У новому кліпі Віталій Козловський розповів зворушливу історію кохання (ВІДЕО)

26 вересня 2016 р., 18:01

Віталій Козловський 17 вересня презентував нове  відео на пісню "Первая ночь без тебя".

Кліп - дуже відвертий і чуттєвий. "Я давно не випускав ліричних пісень. Хоча саме їх завжди чекали мої шанувальники. Я багато експериментував з музичними жанрами і стилями, і обіцяю - мої експерименти не завершуються, - ділиться співак. - Але з’явилася пісня, яка змінила все. Я працював над нею рік. У ній світлий смуток, ніжність, любов і особливий сенс. 

Адже це історія, яку одного разу пережив я .... ". Віталій зізнається, що за відчуттями і емоціями - ця пісня в точності описує те, що він відчув кілька років тому. Саме тому кожна нота і кожне слово прожиті і співак відчув до глибини душі. Зйомки відео відбувалися  у споруді, зведеній у   1899 році, яка більш відома під назвою "Шоколадний будиночок". Крім прем'єри відео, Віталій готує до випуску новий альбом, а також нове шоу. Концерт на головному майданчику країни, в Палаці "Україна", відбудеться 30 березня 2017 року.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp