Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Віталій Козловський зробив святковий подарунок своїм шанувальникам

23 грудня 2016 р., 14:03

Артист презентував альбом "Мое желание"

В кінці грудня Віталій Козловський відзначає річницю творчої діяльності - 13 років. І якщо багато підсвідомо уникають цього числа, то Віталій, навпаки, впевнений, що йому воно приносить удачу. Подарунком для всіх його шанувальників до цієї дати став новий альбом. Кількість пісень в ньому символічно датою - 13. З моменту релізу попереднього диску «Будь сильніше» пройшло трохи більше двох років. Всі почуття і настрої, пережиті артистом за цей час вилилися в нову платівку з символічним «говорить» назвою - «Моє бажання». Воно об'єднало в собі всі: передчуття свята; всепоглинаюче почуття любові, яку артист знайшов в цьому році; його невтомне прагнення мріяти і йти по життю з оптимізмом всупереч усім перешкодам. "Якщо попередній альбом був скоріше ліричним по настрою, то в новому буде набагато більше драйву і енергії. 

Але без романтики, звичайно ж, не обійшлося ", - ділиться співак. Заголовною піснею альбому стала однойменна композиція, яку артист створив разом з композитором Русланом Квінтою і автором тексту Віталієм Куровським. Це музична "сповідь" людини, який має значний життєвий досвід і навчився йти і відпускати, але не розчарований. Навпаки - він схиляється перед силою любові і бажає любити. Днями команда співака планує зйомки відеокліпу на цю композицію. В альбом увійшли 13 треків - 13 історій артиста з абсолютно різним настроєм і посилом: від глибокої «Чого являєшся мені у сні» до запальною танцювальною «Трачу». 

Від зухвалої «Відпускаю на" до проникливою балади «Перша ніч без тебе». Також в альбомі - дует з Іриною Білик, який був вперше представлений публіці на сольному концерті Віталія в палаці "Україна", і пісня «Більше не моя» - виконана в образі Валета в мюзиклі «Аліса в країні чудес». Кожна з композицій, що увійшли до нового альбому - пережита артистом особисто. "У моєму репертуарі немає випадкових пісень, - розповідає Віталій, - я співаю своє життя". Співак не раз зізнавався, що його справжньою слабкістю є жіноча краса, особливо - тендітні й витончені жіночі руки. Саме такі обвивають голову співака на обкладинці альбому "Моє бажання" - як уособлення ніжності і підтримки. Адже, за його словами, образ прекрасної жінки - це постійне натхнення і мотивація творити. В рамках промо нового альбому Віталій Козловський планує відвідати ряд міст України з серією концертів «Мое желание» вже на початку Нового року.

Пісню "Мое желание" слухайте тут:




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp