Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті СБУ попередила переправлення нелегалів до країн ЄС

28 вересня 2016 р., 08:43

План не вдався

Доведеться відповідати.

Співробітники СБУ в Закарпатській області спільно з поліцією в одному з населених пунктів регіону викрили місцевих мешканців, які планували незаконно переправити групу нелегальних мігрантів через державний кордон України до ЄС.
Організатори каналу авансом отримали від восьми вихідців із південно-східної Азії гроші за свої «послуги». Однак одному із зловмисників сума видалася недостатньою, він зачинив іноземців у підвалі свого приватного будинку й вимагав викуп.
Нелегали силоміць утримувалися у нелюдських умовах як заручники, а їхніх родичів зловмисник «тероризував», погрожуючи фізичною розправою над бранцями у разі несплати додаткових коштів. На підтвердження він відзняв погрози на відео, задокументувавши таким чином свою протиправну діяльність.
Оперативники СБУ та поліція звільнили іноземців. На місці події працює оперативно-слідча група. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст.147 та 332 Кримінального кодексу України.

Прес-група УСБУ в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp