Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вечір пам’яті Висоцького в Ужгороді відбувся з аншлагом (ВІДЕО)

26 січня 2017 р., 19:32

У День його народження

Ужгородці досі надихаються творчістю поета.

У день народження відомого поета Володимира Висоцького у читальній залі головної книгозбірні Закарпаття провели вечір пам’яті «Політ триває». Зібралося понад півтори сотні прихильників творчості Володимира Семеновича. Під час вечору звучали пісні та декламували вірші поета. Найбільше оплесків заслужили брати Ігор та Маріан Кравченки, які виконали одну із найвідоміших композицій автора «Я не люблю»Ігор та Маріан КРАВЧЕНКО, музикантиКрім того, на заході презентували фільм «Ужгород слідами Володимира Висоцького» та обговорили вплив поета на суспільну думку.Роберта ГОЛОВАНЕНКО, прихильник творчості ВисоцькогоЯ навчився грати на гітарі, тільки тому, що дуже хотів виконувати пісні Висоцького. Він мене дуже запалив, був період, що я знав десь 400 пісень.

 Вважаю, що Висоцький – явище міжнародної, світової культури. Для мене це образ бійця, образ людини, яка постійно у пошуку, вважаю, що у наші часи для розвитку справжніх почуттів, розвитку патріотизму творчість Висоцького може зіграти неабияку роль.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp