Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Шукач щастя" до мети не дійшов (ФОТО)

4 квітня 2017 р., 15:20

Його спіймали на кордоні

Сьогодні зранку, у рамках спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2017», прикордонники відділу «Великий Березний» затримали незаконного мігранта, який намагався потрапити до Євросоюзу поза пунктом пропуску. Завчасно отримавши інформацію про можливе порушення кордону від оперативно-розшукових органів, правоохоронці посилили вказаний напрям, вислали додаткові наряди та сповістили словацьких колег. 

Невдовзі, групою реагування неподалік лінії державного рубежу було затримано порушника, який саме намагався подолати загороджувальний паркан. Як пізніше з’ясувалося, затриманий громадянин Пакистану мав намір незаконно потрапити до Німеччини, де проживають його родичі.

Наразі, правопорушника доставлено до відділу прикордонної служби «Великий Березний» для встановлення обставин правопорушення та притягнення до адміністративної відповідальності.


Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp