Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мешканці Іршавшини можуть безплатно перевірити зір

3 липня 2017 р., 15:21

У результаті домовленості між Іршавською РДА та громадською організацією «Ваш зір» із 26 червня по 21 липня проводитиметься безкоштовне обстеження зору жителям Іршавського району.

ГО «Ваш Зір» за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Сприяння розвитку медицини» у тандемі з багатьма волонтерськими організаціями проводить численні соціально-благодійні акції та програми допомоги для малозабезпечених, соціально незахищених верств населення на території України. Зокрема це виявлення всіх початкових форм офтальмологічних та ендокринологічних захворювань, відхилень та патологій, інформаційна профілактика населення.

Все відбувається так: спеціаліст із усім необхідним обладнанням виїжджає в населені пункти та на основі державних закладів медицини проводить протягом робочого дня огляд жителів на безоплатній основі. В поняття «огляд» входять: скрінінг очної системи (перевірка гостроти зору та його корекція, офтальмоскопія очного дна, виявлення відхилень та патологій очної системи, оптометрія); ендокринологічні дослідження (виявлення людей із захворюванням на цукровий діабет шляхом визначення рівня цукру в крові методом тестування тест-смужками).

Варто зазначити, що днями до Іршавської районної лікарні прибув керівник західноукраїнського відділення «Ваш зір» Богдан Лущак, щоб надати безкорисну допомогу райлікарні та соціально незахищеним верствам населення району. Із графіком проведення обстеження громадян Іршавського району можете ознайомитися на офіційному сайті Іршавської РДА.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp