Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Андріїв вислухав ужгородців (ФОТО)

3 липня 2017 р., 19:30

На прийомі

 

Більшість із 45 звернень, з якими близько 60 ужгородців сьогодні прийшли на прийом до міського голови Ужгорода Богдана Андріїва, стосувалися ремонтів дахів багатоповерхівок.
На кілька об’єктів за дорученням Богдана Євстафійовича вийде для обстеження комісія, хоча про проблему дахів у міській раді добре знають. Уже почали або ж ближчим часом розпочнуть капремонти покрівель у 4 будинках, які обслуговують управителі та у 8 ОСББ на загальну суму більше 4,2 мільйона гривень. Загалом же у департаменті міського господарства 86 запитів щодо будинків, які на обслуговуванні управителів і потреба в коштах для них складає близько 22 мільйонів гривень, а ще – 80 ОСББ, на які потрібно 23,7 мільйонів гривень. 

Зрозуміло, що таких коштів наразі в бюджеті немає і зробити все одразу неможливо. Враховуючи підсумки виконання бюджету за перше півріччя цього року плани щодо капітальних ремонтів по всьому місту, у тому числі і дахів будинків, будуть переглядати депутати, бюджетна комісія.
Також традиційно було багато звернень про надання земельних ділянок та з проханнями надати матеріальну допомогу, насамперед на лікування. Кілька ужгородців, які мають відповідні пільги, зверталися також про допомогу зі встановленням автономного опалення та документації на нього.
На прийомі біли присутні також керівники кількох підрозділів міської ради, тому чимало питань вирішували безпосередньо на місці.
Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp