Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Добкін чекає суду у СІЗО

10 березня 2014 р., 21:25

Екс-глава Харківської ОДА Михайло Добкін затриманий у Генпрокуратурі і зараз перебуває в ізоляторі тимчасового утримання

Про це повідомила адвокат Добкіна Юлія Плетньова, пише "Інтерфакс-Україна".

"О 17:20, як тільки Михайло Маркович переступив поріг слідчого Генпрокуратури, він був затриманий на підставі ухвали Шевченківського райсуду Києва", - розповіла адвокат.

На її думку, визначення, на підставі якого було проведено затримання, є незаконним.

"У ньому сказано, що Добкін нібито переховувався від слідства. Це не відповідає дійсності, оскільки ми з ним приходили до прокуратури Харківської області 7 березня щоб дізнатися чи є якісь щодо нього кримінальні справи. Він готовий був дати свідчення, якщо такі справи є", - сказала Плетньова.

Також вона підкреслила, що Добкін з'явився до ГПУ добровільно, після відповідного телефонного дзвінка від начальника управління СБУ в Харківській області.

Вона також повідомила, що знаходиться біля ІТТ, куди приїхала, щоб передати своєму підзахисному речі та продукти, однак її не пускають.

"Вже півгодини не можу потрапити, хоча в Генпрокуратурі мені пообіцяли, що пустять безперешкодно", - сказала адвокат.

За словами Плетньової, 11 березня у Шевченківському райсуді Києва розглядатиметься питання про обрання запобіжного заходу щодо Добкіна у вигляді утримання під вартою.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp