Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Добкін чи Тігіпко – думки закарпатських регіоналів щодо кандидатури президента розділились?

3 квітня 2014 р., 15:07

Кандидатура екс-губернатора Харківщини викликала у партійних організацій, особливо центру та заходу України, чимало запитань.

Так, про відмову працювати на Михайла Добкіна під час президентської кампанії-2014 офіційно повідомили кіровоградські регіонали. Обласна організація ПР у Кіровоградській області збирається своє рішення направити до центральної Президії Партії Регіонів. Таку позицію партійці обґрунтовують: мовляв, сьогодні регіоналам як ніколи потрібен лідер, котрий має високі рейтинги та зможе об’єднати і партійців, й виборців.

Ситуацію з розколом в ПР ми попросили прокоментувати колишнього керівника парторганізації «Сильна Україна» в Закарпатті, нині члена Партії Регіонів, заступника голови Закарпатської ОДА Михайла Поповича.

– Я б поки не робив гучних заяв про розкол партії тут, в області. Проте можу з впевненістю сказати: кандидатуру Добкіна підтримують не всі. Це, в принципі, логічно, адже обравши кандидатуру екс-губернатора Харківщини, ставку зробили фактично тільки на частину України – його виборець живе на сході й півдні. Та і там не можна говорити про повну підтримку. Як показало всеукраїнське опитування, Харківщина ймовірно підтримає Добкіна, а от щодо Донбасу, то там значну кількість голосів може отримати саме Тігіпко. Не секрет, що на партійному з’їзді в Києві більшість партійців у силу різних причин приїхали саме зі східних регіонів. Таким чином, пропозиції парторганізацій Заходу та Центру України, яким, до речі, сьогодні найважче, нівелювались.

Також Михайло Попович зазначив: особисто він все ж схиляється до кандидатури Сергія Тігіпка, як до найбільш рейтингового кандидата серед «регіоналів».

Нагадаємо, що кілька днів тому секретар президії ПР Борис Колесніков нагадав: якщо інші кандидати у президенти до 15 квітня не знімуть свої кандидатури на виборах, вони будуть примусово виключені з Партії Регіонів.






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp