Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Декілька закарпатських політиків пішли з "регіонів" за Тігіпком

11 квітня 2014 р., 12:15

На Закарпатті одразу кілька політиків оголосили про вихід з Партії регіонів та висловили підтримку кандидату у Президенти України Сергію Тігіпку.

Михайло Попович, який свого часу очолював обласну організацію партії «Сильна Україна» так пояснив це рішення: 

«Ми підтримуємо позицію Сергія Тігіпка про те, що Партія регіонів дійсно упустила свій шанс на модернізацію і подальший розвиток, дискредитувала себе руками власного керівництва. Нам не місце в одній партії з тими, хто нехтує думкою людей. Ми повинні створити новий масовий суспільно-політичний рух, який захистить інтереси жителів всієї України і об’єднає країну, у тому числі зможе забезпечити розвиток нашого рідного краю - Закарпаття». 

Михайло Попович також зауважив, що нинішня президія Партія регіонів, на його думку, не тільки не демократизувалася, а й посилила авторитарний, диктаторський стиль керівництва, захопилася інтригами, а не реальним реформуванням. Тобто перетворилася на «колективного Януковича». 

«Саме під керівництвом Сергія Тігіпка наша країна буде здатна перемогти бідність і хаос, розширити повноваження регіонів, знищити корупцію. Натомість у партії почалися репресії за інакомислення: виключають гідних, шанованих партійців, які «насмілилися» підтримати більш рейтингового і перспективного кандидата Сергія Тігіпка - лідера, здатного домогтися успіху на виборах і реальних позитивних змін у країні, - каже Михайло Попович. - Нинішня верхівка партії не хоче чути голос рядових партійців, не звертає уваги на активістів, які віддали партії багато років свого життя, захищали її принципи і зараз страждають від репресій нової влади». 

Також політик повідомив, що найближчим часом на Закарпатті буде створено осередок політичної сили, яку засновує Сергій Тігіпко на всеукраїнському рівні.
Ужгородський прес-клуб реформ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp