Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бойкот виборів президента України неможливо допустити, - Тігіпко

1 травня 2014 р., 19:43

Україна потребує легітимної влади, в якій буде представлений і Південь, і Схід країни

Тому вибори Глави держави, заплановані на 25 травня, обов'язково повинні відбутися, заявив кандидат в Президенти України, народний депутат Сергій Тігіпко. 

«В українців велика недовіра до влади. Щоб цю довіру повернути, владу треба поміняти. Нам потрібен новий Президент. Нам потрібно проводити нові вибори Верховної Ради - довіри до неї немає: всі бачать те беззаконня, яке відбувається в країні. Поміняти владу ми зобов'язані», - сказав С. Тігіпко. 

Політик вважає, що бойкот виборів недоцільний, оскільки призведе до ескалації ситуації в країні. Це позбавить Україну шансу на відновлення легітимної влади, ефективної політичної системи, охорони правопорядку, судової системи. 

«Що ми отримаємо від бойкоту - перенесення виборів на грудень? І що це принципово змінює? Україна ще півроку буде без офіційного Президента. Так, виграють від цього ті політики, які сподіваються, що через півроку щось поміняється», - сказав С. Тігіпко. 

«Але країна програє від перенесення виборів. Я за те, щоб їх проводити вчасно і за графіком», - додав він. 

«Від цього залежить перспектива України, або ж знову продовжиться безвладдя і нічого хорошого це нам не принесе», - підкреслив політик. За його словами, проведення президентських виборів створить умови для стабільності країни, що призведе до вирішення економічних питань. «Тому що саме ці питання тиснуть на людей - ціни, безробіття, соціальні стандарти», - вважає політик. При цьому С. Тігіпко заявив, що сам він, на відміну від деяких політиків, що зійшли з президентської гонки, вибори ігнорувати не збирається. «Зніматися я не збираюся» , - сказав він.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp