Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кому із закарпатців Тігіпко довірив представляти свої інтереси на виборах?

3 травня 2014 р., 11:53

Кандидат в президенти України Сергій Тігіпко визначився з довіреними особами на Закарпатті.

 Ними стали:

На ТВО №69 - колишній начальник управління Держкомзему в Ужгородському районі, перший заступник начальника Головного управління Держкомзему в Закарпатській області та екс-заступник голови Ужгородської райдержадміністрації, наразі тимчасово непрацюючий, Василь Гутич.

На ТВО №70 – Святослав Смужаниця, ТОВ «Торговий дім «Святослав».

У територіальному виборчому окрузі №71 інтереси кандидата відстоюватиме депутат Закарпатської обласної ради, Георгій Уліганинець. Якийз 2010-го по 2013-ий рік очолював Свалявську районну державну адміністрацію, а також обирався депутатом Свалявської районної ради четвертого скликання.

На ТВО №72 призначили ще одного депутата Закарпатської облради – Степана Деркача. Нині член правління ПРАТ «Нафтогазвидобування». На виборах до парламенту 2012-го року Степан Деркач балотувався в виборчому окрузі №71 (центр – Хуст). Після перемоги на виборах свого основного конкурента в окрузі – Павла Балоги, Степан Деркач добився судового рішення про відміну результатів голосування на ТВО №71 та визнання його переможцем. Згодом окружна виборча комісія переглянула своє рішення та назвала переможцем Павла Балогу.

ТВО №73 – пенсіонер Володимир Богачик. На президентських виборах у 2010-му році був довіреною особою кандидата в Президенти України -- Віктора Януковича на ТВО № 73.

Ще один пенсіонер буде довіреною особою С. Тігіпка на ТВО №74 – Емерік Пешпекі.


Володимир Феськов, координатор громадського спостереження за виборами Президента України у Закарпатській області+380 66 317 36 13

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp