Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Люди можуть перестати вірити в Україну, – Керрі зробив тривожну заяву

8 жовтня 2017 р., 10:31

Якщо українська влада не позбавить корупціонерів недоторканності – у державу перестануть вірити

Таку думку висловив колишній голова Держдепу США Джон Керрі в інтерв'ю "НВ".

За його словами, позбутися корупції – для України критично важливо. Для цього необхідно позбавити корупціонерів недоторканності. Адже успішна боротьба з корупцією посприяє зросту економіки.

Читайте також: Ніхто не знає, чим це може закінчитися, – Керрі про Саакашвілі і Тимошенко

"Інакше люди перестануть вірити в Україну, буде дуже складно забезпечити умови для економічного зростання. А для української економіки зараз саме час зростати – країні потрібно набратися сил для протистояння всьому тому, що Росія та її президент Володимир Путін збираються зробити у майбутньому. Тут має місце перетин економічних мотивів з інтересами національної безпеки", – попередив Керрі.

Екс-держдеп США додав, що Україні необхідна незалежна судова влада, яка могла б притягнути до відповідальності будь-кого за порушення закону, зокрема, за корупцію. Окрім того, важливо, щоб в Україні з'явились незалежні прокурори, які зможуть успішно розслідувати злочини корупціонерів.

олександр 12.09.2018 14:18 IP: 147.247.135.195
Після вироку до засудженого підходить прокурор і говорить..Бачиш синку більше не кради тому що я із того живу.Будуть вибори президента майбутнього зразу на виборчих бюлетенях нехай стоіть графа. Чи бажаєте ви знятьтя недоторканості.. ТАК ..НІ..Це можна вирішити автоматично не нарушуючи ніякі закони Украіни. Нехай народ сам вирішть своє майбутнье.Єдиний шлях до закінчення війни.Якщо не зніме брехлива влада недоторканість. війни з РФ неминути народ Украіни в світле майбутнє піде вонючими штанами.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp