Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді навчатимуть інтуїтивному малюванню

27 лютого 2018 р., 09:00

Методиці арт-релаксу або ж інтуїтивному малюванню будуть навчати всіх охочих в Ужгороді 3-го березня на заняттях з арт-терапії

Методика, унікальна тим що має на меті «відключення» лівої півкулі, що відповідає за логічну оцінку дій. Тобто, ви малюєте і при цьому не задумуєтеся над тим, чи дотримано перспективи, пропорції тощо. І в результаті отримуєте симпатичний малюнок. І швидше за все, схочете вдосконалюватися і не спинятися на досягнутому.

"Я не вірю що я це сам намалював! Це найгарніша картина в моєму житті!" – говорить пан Петро, чоловік з обмеженими можливостями (в інвалідному візку) після заняття по інтуітивному малюнку, яке відбулось для мешканців будинку пристарілих (де він мешкає)

Правопівкульне малювання дозволяє за короткий термін почати малювати не просто малюнки, а цілісні картини, що дивують своєю глибиною, містять багато образів, і тому мають відгук у самих різних людей.

Додатковим бонусом від цього заняття є те, що розвивається абсолютний баланс у роботі обох наших півкуль. Від цього суттєво збільшується продуктивність головного мозку, а побічним ефектом можуть стати навіть нові ідеї для бізнесу чи способи вирішення проблем у повсякденному житті.

На майстер-класі ми разом будемо творити і створювати унікальні малюнки своєї душі під чарівну музику.

Отже, 3-го березня о 13.00. вулиця Швабська, 67а. (3-тій поверх. Meditation Room)

РЕЄСТРАЦІЯ ОБОВ’ЯЗКОВА за тел.(063) 109 60 43 або (068)370 43 21

Вартість участі - 100 грн.

Всі отримані кошти будуть використані на благодійні акції в будинку пристарілих (більше про проект - за посиланням).

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp