Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Суд наклав арешт на майно Омеляна, - ЗМІ

20 вересня 2018 р., 08:35

Клопотання про арешт майна клієнта стало новиною для адвоката. Засідання суду проходило в закритому режимі.

олом'янський районний суд Києва наклав арешт на майно міністра інфраструктури України Володимира Омеляна. Про це УНН стало відомо з власних джерел.

"Суд розглянув два клопотання (про арешт майна Омеляна - ред.). Одне задовольнив повністю, а інше - частково", - сказав співрозмовник.

За його словами, засідання відбувалося у закритому режимі.

Водночас адвокат Омеляна Олександр Лисак сказав у коментарі УНН, що для них інформація про клопотання щодо арешту майна клієнта "теж є новиною".

"Нас не повідомляли про це. Я теж читав, що до суду направлене клопотання про накладення арешту. Можливо, суд викличе нас як власників осіб того майна, яке там зазначається (у повідомленні ЗМІ - ред). Наприклад, автомобіль належить брату Максиму, квартира - Володимиру. Хоча б власників викликали на розгляд цього клопотання", - зазначив адвокат.

Нагадаємо, 13 вересня у НАБУ повідомили, що міністру інфраструктури Володимиру Омеляну повідомлено про підозру у незаконному збагаченні та недекларуванні за 2015 і 2016 роки.

14 вересня Солом’янський районний суд Києва застосував до міністра Омеляна запобіжний захід у вигляді особистої поруки. Також суд зобов’язав міністра здати свої закордонні паспорти.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp