Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді презентують каталог та фільм про крайових майстрів

11 вересня 2014 р., 11:18

Видання представляє творчість народних майстрів регіону, біографічні дані, контактну інформацію та на прикладі фотографій демонструє їхній різноманітний автентичний творчий доробок.

У п’ятницю, 12 вересня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація каталогу та відеофільму про народних майстрів та умільців Закарпаття та Саболч–Сaтмар–Береґ областi, розроблених в рамках проекту «Сприяння розвитку народних промислів та місцевих умільців в Карпатському єврорегіоні» HUSKROUA/1101/163.

У заході візьмуть участь Торпоі Йосип, упорядник книги, директор Центру українсько-угорського регіонального розвитку та члени редакційної колегії: Ганус Арпад, голова Асоціації сільського туризму області Саболч-Сатмар-Береґ (Угорщина), Губаль Людмила, голова Закарпатського осередку Національної спілки майстрів народного мистецтва України.

Проект здійснюється в рамках Програми прикордонного співробітництва ЄІСП Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007-2013 і співфінансується Європейським Союзом через Європейський інструмент сусідства та партнерства.

Засідання відбудеться у приміщенні прес-клубу за адресою:

м. Ужгород, пл. Жупанатська, 15/4

Початок о 14.00




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp