Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородцям не дала заснути поезія (ФОТО)

7 жовтня 2014 р., 13:01

В обласній бібліотеці імені Федора Потушняка «гуляла» творчість

У день бібліотекаря у закладі відбувся черговий поетичний вечір «Ніч у бібліотеці» Під час заходу глядачі мали змогу почути виступи гурту «Етюд» та тріо гітаристів, а також – насолодитися творчістю молодих ужгородських поетів:Марічки Черничко, Катерини Мучички, Лесі Дзямко, Антоніни Курнутої, Марії Трунової, Руслани Паращук, сестер Данканич та інших майстрів слова.

     

Поетеси читали вірші про кохання, війну та любов до України, які щиро зворушували присутніх. Окрім поезії та музики на вечері можна було поринути у світ магії, куди всіх повів молодий фокусник Олесандр Шагур. Хлопець здивував присутніх фокусами з мотузкою та картами.


Окрім цього, на заході виступила психолог Наталія Братасюк, яка зачитала кілька своїх глибоко-психологічних новел, а також – відомий закарпатський письменник Олександр Гаврош, котрий представив загалу свої вірші, які, як зазначив сам автор, він написав уже давно. Під час дійства мали змогу висловитися всі охочі, тому присутні жваво передавали один одному ,так званий, «вільний мікрофон».

Також протягом вечора всі охочі мали змогу долучитися до до благодійної акції, яка полягала у зборі коштів на лікування військових, що постраждали у зоні АТО.


А завершилася «Ніч у бібліотеці» феєричним фаєр-шоу, що відбулося біля закладу.


Вікторія Лисюк
, «Час Закарпаття»






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp