Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді буде багато фотографій

7 жовтня 2014 р., 14:24

На двох фотовиставках.

Протягом місяця їх можна буде побачити у приміщенні хору Кантус за адресою вулиця Руська, 3.



Саме там цілий місяць експонуватиметься 21 етюд польського фотографа Вацлава Турека та майже 45 робіт польського фотоклубу RCKP.

Для пана Вацлава - це перша персональна виставка в Ужгороді. Хоча до того він представляв свої роботи на спільних експозиціях. Адже FOTOklub RCKP із польського міста Кросно співпрацює із Спілкою фотохудожників Закарпаття вже 5 років, починаючи з 2009-го.

Письменник, музикант і фотограф Вацлав Турек неспроста підняв тему музики. Річ у тім, що він сам грає на контрабасі та бас-гітарі, отож хотів показати музиканта у момент гри. Як результат, за декілька років з численних концертів і зустрічей з музикантами назбирав 21 фото, які назвав етюдами.

До України ці світлини об'їздили Румунію, Словаччину та Угорщину.

Що ж до загальної виставки , то тут представлені найкращі твори членів польського фотоклубу — пейзажі, портрети, знімки природи.

На офіційному відкритті виставок під музику струнного квартету за керівництва Владислава Юроша Вацаву Туреку вручили диплом Спілки фотохудожників Закарпаття та медаль Спілки, як запоруку подальшою співпраці.











Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp