Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Агітація "на колесах" (ФОТО, ВІДЕО)

14 жовтня 2014 р., 08:28

Ужгород, Міжгір’я: в автобусах, на зупинках та автовокзалах перестарались з агітаційними листівками.

В Ужгороді на будівлях автовокзалів №1 та №2 зафіксовано агітаційну продукцію кандидата в одномандатному виборчому окрузі №68 Сергія Слободанюка. Агітаційна продукція розміщена на вітринах приміщень.

«Якщо вони дійсно там висять, то їх знімуть, – повідомив спостерігачу ОПОРИ Сергій Слободанюк. – Це – непорозуміння, можливо хтось «перестарався». Дякую за зауваження».

{g}

Ще один випадок розміщення агітації зафіксовано у громадському транспорті. Мова йде про плакат, на якому зображення кандидата по одномандатному виборному окрузі №70 Михайла Ланья. Цю агітаційну продукцію помічено у салоні рейсового автобуса сполученням «Ужгород-Міжгір`я» (номерний знак АО 0512 АО). Даний рейс сполучає міста та села, які входять в межі виборчого округу №70.

Також на платформі ужгородського автовокзалу №1 на облаштованій автозупинці наклеїно листівки із агітацією кандидата від «Народного фронту» Олександра Довгоша.

Агітаційну продукцію кандидата в одномандатному виборному окрузі №68 Віктора Щадея зафіксовано на автобусній зупинці Ужгорода на проспекті Свободи (біля автовокзалу).



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp