Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як закарпатські школярі жартували

11 листопада 2014 р., 15:32

Школярі розжартувалися на сцені

У залі ПАДІЮНу відбувся фестиваль шкільних команд КВН, який став традиційним стартом нового сезону для КВНівців-школярів. Захід було приурочено до Дня народження КВН, який увесь світ святкує 8 листопада. У фестивалі взяли участь дотепники із 9 шкіл міста. Виступали і досвідчені гравці, також відбулися дебюти деяких збірних, а кілька колективів вийшли в оновленому складі. Тож, смішили глядачів і знайомили присутніх зі своєю творчістю такі команди: Запасний вихід (ЗОШ №2) Під напругою (ЗОШ №20) Козаки (ЗОШ №5) На Марсе классно (ЗОШ №3) Плохая компания (ЗОШ №4) 

Сьома планета (ЗОШ №7) Зелені балони (ЗОШ №19) Антитіла (ЗОШ №15) ВУЗВ (гімназія) Школярі зіграли два конкурси: фрістайл та розминку. До слова, уже традиційно Закарпатська Ліга КВН долучається до Руху підтримки закарпатських військових – і школярі також допомагали. Так, на грі-фестивалі було зібрано 645 гривень! У членів журі цього разу не було оцінок, кожен із них по черзі називав найсильніший та найсмішніший колектив на його думку. Тож, Антитіла та ВУЗВ отримали по одному голосу, у Сьомої планети – два, і переможцем із трьома «за» в активі стає команда третьої школи «На Марсе классно» (отак злісні бандерівці знущаються над російськомовною школою =) ). Переможці отримали символічний кубок та сертифікати від спонсорів свята. 

Також Галина Ігнацевич від управління освіти команді Антитіла подарувала м’яку іграшку. Тож, сезон Шкільної ліги розпочато! Попереду багато смішних поєдинків! А Закарпатська Ліга КВН надовго не прощається зі своїм глядачем! Уже 17-20 листопада у ПАДІЮНі стартує перший тур 18-го сезону! Приходьте та смійтеся разом із нами! Зустрінемося! 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp