Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Жоден із Балог не був присутній на голосуванні за Бюджет

30 грудня 2014 р., 11:48

Мукачівська Сім’я саботувала прийняття найважливішого документу країни

Жоден із братів Балог не з’явився на вечірньому засіданні Верховної Ради, під час якого депутати ухвалювали бюджет України на прийдешній 2015-ий рік.

Окрім того, парламентарі розглянули ще ряд важливих законопроектів, в тому числі внесли зміни до податкового законодавства, таким чином розпочавши процес реформ у країні.

Працювали обранці цілу ніч. А сам бюджет був прийнятий майже о п’ятій ранку. Тим не менш, закарпатське сімейство з Мукачево вирішило повним складом проігнорувати історичне засідання парламенту. Вочевидь, здоровий сон важливіший. 

Що примітно, Іван Балога взагалі практично не з’являється у сесійній залі. Так, сайт Верховної Ради чітко стверджує – практично у жодному голосуванні середній із братів участі не бере. Чим саме у цей час займається народний обранець – незрозуміло. Залишається тільки здогадуватися, що за настільки важливі справи відволікають нардепа від законотворення та виконання взятих перед виборцями зобов’язань.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp