Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україні готують потяги для вивозу військ з Криму

27 березня 2014 р., 19:20

Українські підрозділи та спеціальні органи 24 години на добу готують вивід українських військ з Криму.

Про це під час брифінгу в парламенті повідомив тимчасовий глава Адміністрації президента України Сергій Пашинський, передає кореспондент УНН. “Йдеться про евакуацію з тимчасово окупованих територій десятків тисяч людей, десятків тисяч тон вантажів, тисяч і тисяч контейнерів. 

Такого масштабу проблеми перед державою Україна ще не стояло. Я переконаний, що якщо ми всі разом, всі наші гілки влади, все суспільство декілька днів витримаємо ці інформаційні провокаційні удари РФ, то ми повністю виконаємо цю програму”, — зазначив він. Пашинський нагадав, що вже діє створений на базі Кабінету міністрів України штаб з евакуації цивільного населення, який очолює віце-прем’єр Володимир Гройсман, створена координаційна система на базі Міністерство інфраструктури “Готуються потяги, контейнери. 

Це колосальна робота, яка робиться 24 години на добу. Сподіваюсь, що вже найближчим часом ми вийдемо на фізичне переміщення. 

Значна частина людей вже вивезена і я впевнений, що нам вдасться вивезти значну частину тих цінних вантажів Міноборони та внутрішні військ”, — підкреслив він.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp