Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кораблі НАТО разом із "Гетьманом Сагайдачним" увійшли в Чорне море

4 березня 2014 р., 12:43

США відправили у напрямку до Чорного моря авіаносець USS George HW Bush через вторгнення російської армії у Крим.

"У відповідь на російське вторгнення США відправили ударну групу на авіаносці в напрямку Чорного моря, щоб мати можливість реагувати на розвиток подій на Кримському півострові в Україні", - повідомляють Українські новини з посиланням на сайт Turner Radio Network RSS Feed.

Авіаносець супроводжують сімнадцять інших кораблів і три субмарини, які 3 березня пройшли через Егейське море. Також стверджується, що даний авіаносець на своєму борту перевозить 90 літаків, включаючи вертольоти різних типів, і кілька винищувачів F-22 Raptor. Кожна субмарина має двадцять чотири ракетні шахти для запуску ядерних боєголовок. 

США не бачать підстав для введення російських військ в Україну. США вирішили припинити військову співпрацю з Росією через агресію проти України. 

Російські військові з кінця лютого щодня роблять спроби захопити військові частини Збройних сил України в Криму. 3 березня Росія пояснила свою присутність у Криму тим, що звільнений Верховною Радою від виконання функцій президента Віктор Янукович закликав президента Росії Володимира Путіна використовувати російські війська на території України для стабілізації ситуації в країні. 

У свою чергу народний депутат Олександр Бригинець на своїй сторінці у Фейсбук повідомив, що американські кораблі вже з'явилися в Чорному морі. «Інформація про те, що не тільки «Гетьман Сагайдачний», а ще півтора десятка військових кораблів (правда не українських, американських) зайшли в Чорне море-підтверджується. Війну в Криму закінчено», - написав Бригинець. 

Фото: GettyImages


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp